Sta sterk in je rol als key-user!

De taken van key-user voer je vaak uit naast je oorspronkelijke taken als bijvoorbeeld docent, stagebegeleider, ondersteuner, etc. Bij het inwerken in de rol van key-user focus je met name op de kennis: weet je als key-user voldoende van de applicatie om je collega’s en de studenten te kunnen ondersteunen?

Er komt echter meer kijken bij de rol van key-user dan alleen kennis van de applicatie:

 • Hoe presenteer ik de applicatie aan collega’s/studenten zodat ze het snel begrijpen?
 • Hoe krijg ik mijn collega’s mee in mijn enthousiasme?
 • Hoe overtuig ik anderen van de afgesproken werkwijze?
 • Wat kan ik doen om helder te krijgen welke aanpassingen anderen precies zouden willen in de applicatie? De vaardigheden presenteren voor een groep, anderen overtuigen en gesprekstechnieken zijn essentieel in de rol van key-user. In de training worden deze drie vaardigheden behandeld.

  Quotes

  "Heldere en verfrissende training"   -  "Prima opbouw, prettige trainer"  -  "Lekker luchtig, leerzaam en enorm geestig"  -  "Een mooie combinatie van theoretische handvaten en praktische oefeningen om in de toekomst nog meer mensen te overtuigen!" 

  Wat kun je na deze training?

  Je kunt je taken van key-user met succes vervullen en zodoende met plezier een nuttige bijdrage leveren aan de opleiding waar jij voor werkt.

  Aanpak

  Met behulp van diverse werkvormen werk je op een leuke en effectieve manier aan je persoonlijke vaardigheden die je sterker in de rol van key-user zetten. Deze training is intensief, praktijkgericht en volledig afgestemd op key-users bij ROC’s, AOC’s en hogescholen. Van tevoren vul je het intakeformulier in. Hierin geef je aan waar je je met name op wil richten, wat je doel van deze training is. Zo kunnen in de training de accenten gelegd worden op jouw eigen, specifieke behoeften.

  Voor wie

  De training is gericht op key-users bij ROC’s, AOC’s en hogescholen. Het maakt hierbij niet uit van welke applicatie je key-user bent. Een ieder die zich herkent in deze functie is eveneens welkom.

  Duur, locatie en datum

  Duur: 6 uur
  Locatie en datum: in overleg

  Kosten

  € 575,- (excl. btw) per persoon.
  Kosten worden achteraf per factuur in rekening gebracht.

  Inclusief

  • Trainingsmateriaal

  Meer informatie

  Heb je belangstelling voor deze training, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
  Dat kan per e-mail via info@educate2work.nl ter attentie van Marit Lehman of bel naar ons kantoor 033-4566191.