Basiskennis OnStage voor Functioneel Beheerders

Gefeliciteerd! Je bent functioneel beheerder van OnStage geworden. Een wereld aan (configuratie-)mogelijkheden om stage- en afstudeerprocessen digitaal te faciliteren staan nu tot je beschikking. In deze training nemen we je mee op reis langs de verschillende aspecten en mogelijkheden van OnStage, en hoe je deze het beste in kunt zetten.
Naast de inhoudelijke mogelijkheden van de applicatie bespreken we de taken van de functioneel beheerder, je rol binnen je organisatie en hoe je die het beste kunt vormgeven. Van het organiseren van testen, het vertalen van processen en gebruikerswensen naar de configuratie in OnStage, het opleiden van gebruikers tot het communiceren met de leverancier en gebruikers: alle verschillende aspecten worden besproken zodat je een goede basis hebt om te kunnen starten als functioneel beheerder.

Wat kun je na deze training

Je kent de weg in OnStage. Zo weet je bijvoorbeeld hoe je een proces inricht, mailings en notificaties maakt, gebruikers en organisaties beheert en welke rollen er beschikbaar zijn in OnStage. Daarnaast weet je welke taken jouw verantwoordelijkheid zijn (en welke niet), en welke mogelijkheden je hebt om je taken te kunnen uitvoeren.

Duur, locatie en data

Duur: 2 dagen
Locatie: Amersfoort
Datum: in overleg

Kosten

€ 1.150,- (excl. btw) per persoon.
Kosten worden achteraf per factuur in rekening gebracht.

Meer informatie

Heb je belangstelling voor deze training, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via trainingen@educate2work.nl of bel naar 033-4566191.

Inclusief

• Certificaat
• Naslagwerk
• Lunch

Inschrijven

Stuur een e-mail ter attentie van Marit Lehman.