Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je graag maatschappelijke impact maken? Ben je digitaal vaardig en wil je graag direct aan de slag met relevante uitdagende opdrachten? Vind je het leuk om het voortouw te nemen en houd je van resultaatgericht werken? Dan is het traineeship bij Educate2Work iets voor jou! 

Ons Consultancy traineeship biedt plek voor twee Trainees, duurt twee jaar en is bedoeld voor trainees met weinig tot enkele jaren werkervaring, die zich willen ontwikkelen tot adviseur op het gebied van digitale transformatie, proces- en verandermanagement. Als trainee bij Educate2Work krijg je vanaf de start veel ruimte en verantwoordelijkheid door direct mee te draaien in klantprojecten. Dit is immers de beste manier om te leren! 

 

In twee jaar tijd word je klaargestoomd tot zelfstandig organisatieadviseur, waarbij je intensieve begeleiding krijgt van een coach. Samen werken jullie aan ontwikkeling van jouw leerdoelen, drijfveren en valkuilen. Je volgt trainingen in onder andere adviesvaardigheden, projectmanagement en verandermanagement. 
Daarnaast draag je actief bij aan de verdere groei en ontwikkeling van Educate2Work, bijvoorbeeld door mee te werken aan proposities, offertetrajecten en bij de organisatie van conferenties en congressen. Ook werk je nauw samen met ervaren collega’s en klanten. Deze combinatie zorgt voor een steile leercurve en een ideale kickstart voor je carrière. 

 

Over Educate2Work  

Educate2Work is een organisatieadviesbureau dat onderwijsinstellingen op mbo-, hbo- en wo-niveau ondersteunt bij digitale transformatie, proces- en verandermanagement. 
Onze aanpak omvat niet alleen consultancy, maar ook training en coaching. Onze klanten waarderen ons om de persoonlijke aanpak, hands-on mentaliteit en focus op concrete resultaten. 

 

Wie we zoeken 

Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-of wo-opleiding. Verder ben je digitaal vaardig en bereid om gedurende twee jaar actief te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

 

Wat bieden we 

  • Een tweejarig contract, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. 

  • Een mooi startsalaris; tussen de €2.500 en €3.000 o.b.v. een fulltime dienstverband, passend bij jouw kennis en ervaring. 

  • In afstemming met je opdrachtgever en team ben je vrij om te bepalen waar je werkt: op locatie, thuis (online) of op ons kantoor in Amersfoort. 

  • 26 vakantiedagen per jaar (met mogelijkheid om bij te kopen). 

  • Een goede pensioenvoorziening. 

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon, iPad, leaseauto of mobiliteitsbudget. 

  • Training en coaching voor jouw ontwikkeling, met een vaste ontwikkeldag eens in de twee weken. 

 

Interesse? 

Klinkt dit als een mooie start van jouw carrière? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 5 juli 2024 naar solliciteren@educate2work.nl, t.a.v. Jeroen van de Vliert. Binnen een week krijg je van ons reactie of je uitgenodigd bent voor een kennismakingsgesprek. 

 

Wil je eens ervaren hoe het is om als consultant bij Educate2Work aan de slag te gaan? Dan is het ook mogelijk om een dagje met een van onze consultants mee te lopen. 

 

Heb je inhoudelijke vragen over het traineeship en wil je hierover even bellen? Neem dan contact op met Jeroen van de Vliert via 033-456 61 91. 

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.