Dit zijn wij

In de waan van de dag ben je al blij als het dagelijks onderwijs op jouw mbo, hbo of universiteit goed loopt, ook al zie je genoeg zaken die anders, beter en vooral soepeler kunnen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen en hoe je het aanpakt. Dat zorgt nogal eens voor frustratie en je bent klaar om nu echt stappen te zetten op weg naar verandering.

  • De missie van educate2work

    Wij zijn Educate2Work en wij helpen onderwijsinstellingen op mbo-, hbo- en wo-niveau op weg naar servicegericht onderwijs met soepele processen. Geen onnodige en ellenlange workflows, maar helder, efficiënt en doelgericht. En dat doen we samen. We geloven in een praktische aanpak, samenwerken en verbinden. Iedereen heeft een waardevolle rol binnen de organisatie. Door al die kwaliteiten op de juiste manier in te zetten, behalen we de mooiste resultaten.

  • Vanuit een passie voor onderwijs samen vooruit

    Wij hebben een passie voor het onderwijs en zetten die in om jouw organisatie te optimaliseren. Wat je vraagstuk ook is, wij stropen de mouwen op en gaan samen met jou en je collega’s aan de slag. Of je nu een efficiënter roosterproces wilt, aantrekkelijker wilt worden voor nieuwe studenten of beter bereikbaar wilt zijn voor student en docent; we werken samen naar een creatieve, innovatieve oplossing.

Laten we kennismaken

Word je enthousiast van ons verhaal? Laten we dan kennismaken voor een vrijblijvend gesprek.