Ons team

Iedere consultant heeft zijn of haar eigen expertise. Hierdoor hebben we een breed aanbod van kennis, ervaring en werkwijze, waarmee we je helpen groeien naar die servicegerichte onderwijsinstelling.

Marc

Hands-on, resultaatgericht en pragmatisch

Veranderingen in gang zetten die zorgen voor verbetering binnen onderwijsorganisaties: daar word ik blij van! Ik krijg er energie van om samen met docenten, studenten, maar ook management en administratie aan de slag te gaan, zodat ze op een prettige manier kunnen werken.

Peter

Flexibel, oplossingsgericht en vakkundig

Na meer dan 20 jaar in het onderwijs, pas ik de kennis nu toe om onderwijsorganisaties nog beter te maken. Ik geloof in leren in de praktijk en ga graag de verbinding aan met mensen uit het onderwijs. Ik combineer mijn eigen ervaring graag met die van de betrokkenen, voor de beste resultaten.

Ileen

Proactief, mensgericht en betrokken

Het onderwijs zit vol gepassioneerde mensen met hetzelfde doel: studenten verder helpen in hun ontwikkeling. Ik geniet van gesprekken met opdrachtgevers en doe er alles aan om daar vervolgens oplossingen voor te creëren.

Bart

Teamspeler, servicegericht en sociaal

Als kind van 2 docenten is onderwijs me met de paplepel ingegoten. Ik weet hoe belangrijk het is dat de organisatie goed draait, zodat studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik geniet ervan om waarde toe te voegen aan het werk van anderen, zodat ze optimaal kunnen presteren.

Jeroen

Creatief, klantgericht en samenwerker

In het onderwijs werken professionals elke dag keihard om studenten verder te helpen. Samen met het team zorgen voor creatieve oplossingen en daar de eerste resultaten van zien geeft een enorme kick. Het vertalen van een abstracte visie naar concrete innovaties en resultaten maakt dit werk zo leuk.

Word jij enthousiast van onze missie om servicegericht onderwijs te creëren met tools, samenwerking en verbinding? Ben jij een enthousiaste consultant die heel blij wordt van het onderwijs? Dan kun je zomaar een aanwinst zijn voor Educate2Work.

Als je bij Educate2Work werkt…

Dit doen we

Wij zijn experts in het innoveren en verbeteren van onderwijs- en ondersteunende projecten. Dit doen we met maatwerk, omdat iedere organisatie andere behoeften heeft. We zetten bijvoorbeeld consultancy in, maar ook trainingen, zoals Lean en Agile.

Nederland,Amersfoort, 19 May 2022. Educate2work.  Foto: © 2022, Joke Schut / www.jokeschut.nl

Hier wil ik werken

We vinden het belangrijk dat je onze passie voor het onderwijs deelt. Je staat te popelen om je steentje bij te dragen aan verbetering in het onderwijs. Dat doe je door de verbinding aan te gaan, te luisteren en praktisch en doelgericht te werken.

Denk je nu: hier wil ik werken! Stuur ons dan gerust een mail om kennis te maken of bekijk de openstaande vacatures hieronder.