Trainingen

Waarom een training bij Educate2Work?

Educate2Work kent het beroepsonderwijs, heeft kennis van de verschillende onderwijsprocessen en weet welke vragen er leven.
Dit maakt Educate2Work geschikt als trainer om uw onderwijsinstelling te helpen om het onderwijs te verbeteren!

Onze werkwijze

In onze trainingen beantwoorden we vragen die spelen in uw beroepspraktijk. Dit doen we in kleine groepen van minimaal 3 en maximaal 10 cursisten, zodat iedere cursist de aandacht krijgt die hij/zij verdient.  Daarnaast is er voldoende ruimte voor ieders inbreng vanuit de specifieke beroepspraktijk, waardoor er ook uitwisseling ontstaat tussen de verschillende organisaties uit het beroepsonderwijs.

In onze ogen moet een training praktisch zijn. De trainer begeleidt het proces en geeft input, maar het is aan u om aan de slag te gaan. De training is praktijkgericht en zit vol met herkenbare en praktische opdrachten.  Na afloop van de training kunt u het geleerde meteen toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Ter ondersteuning ontvangt u het trainingsmateriaal, met daarin tips van de expert.

Kortom de ingrediënten van een training bij Educate2Work zijn:
• Ervaren trainer die het beroepsonderwijs kent
• Aandacht voor u en uw vragen
• Praktijkgericht met herkenbare opdrachten
• Praktisch met trainingsmateriaal dat u meteen kunt gebruiken
• Uitwisselen van ervaringen met andere onderwijsorganisaties

Open inschrijving trainingen

Wij verzorgen regelmatig aparte trainingen rondom actuele thema’s, met open inschrijving op onze centraal gelegen locatie in Amersfoort.
Door in de trainingen specifieke thema’s uit te diepen zijn de trainingen aantrekkelijk voor verschillende gebruikersgroepen. Daarnaast worden deelnemers in gelegenheid gesteld om ook van elkaars (gebruiks-)situatie te leren. Inclusief: certificaat - trainingsmateriaal - lunch.

De groepsgrootte voor onze trainingen in Amersfoort is minimaal 3 en maximaal 10 cursisten. Bovenaan deze pagina vindt u een overzicht van ons aanbod voor studiejaar 2018-2019 en meer informatie kunt u opvragen via trainingen@educate2work.nl t.a.v. Marit Lehman.

In-house

Hebt u voldoende deelnemers voor een training binnen uw onderwijsinstelling, dan kan Educate2Work de training natuurlijk ook geheel op maat op uw locatie geven. Wij kunnen dan de inhoud van de training geheel naar uw wens aanpassen.

Quotes

"Prettig en vakkundig"

Tweedaagse training - Inwerken nieuwe functioneel beheerder OnStage - Jeroen Smits 29-03-2019

"Goede sfeer leert"

Tweedaagse introductie training - Het functioneel beheer van OnStage -  medewerkers Radboudumc  24-09-2018

"Prettige setting & deskundige top verzorgde training"

Training - Proces- en Mailtemplates -  Gwen Hardon 25-01-2017

"Zeer leerzaam ook als je al wel meerdere jaren werkt met OnStage"

Training - Proces- en Mailtemplates - Bert ten Kate 25-01-2017

"Een mooie combinatie van theoretische handvaten en praktische oefeningen om in de toekomst nog meer mensen te overtuigen" 

Training - Sta sterk in je rol als key-user - 19-05-2017

