Sta sterk in je rol als key-user!

De taken van key-user voer je vaak uit naast je oorspronkelijke taken als bijvoorbeeld docent, stagebegeleider of ondersteuner. Bij het inwerken in de rol van key-user focus je met name op de kennis: weet je als key-user voldoende van de applicatie om je collega’s en de studenten te kunnen ondersteunen?
 
Maar een succesvolle key-user weet dat er meer nodig is dan alleen kennis van de applicatie, namelijk vaardigheden want:

  • Hoe presenteer ik voor collega’s/studenten zodat ze het snel begrijpen?
  • Hoe krijg ik mijn collega’s mee in mijn enthousiasme?
  • Hoe overtuig ik anderen van de afgesproken werkwijze?
  • Wat kan ik doen om helder te krijgen welke aanpassingen anderen precies zouden willen in de applicatie?

 
De vaardigheden presenteren voor een groep, anderen overtuigen en gesprekstechnieken zijn essentieel in de rol van key-user. In de training worden deze drie vaardigheden behandeld.
Zo sta je sterk in je rol als key-user!
 

Quotes

"Heldere en verfrissende training"   -  "Prima opbouw, prettige trainer"  -  "Lekker luchtig, leerzaam en enorm geestig"  -  "Een mooie combinatie van theoretische handvatten en praktische oefeningen om in de toekomst nog meer mensen te overtuigen!" 
 

Wat kun je na deze training?

Je kunt je taken van key-user met meer succes vervullen en zodoende met plezier een nuttige bijdrage leveren aan de opleiding waar jij voor werkt.
 

Aanpak

Met behulp van diverse werkvormen werk je op een leuke en effectieve manier aan je persoonlijke vaardigheden die je sterker in de rol van key-user zetten. Deze training is intensief, praktijkgericht en volledig afgestemd op key-users bij ROC’s, AOC’s en hogescholen. Van tevoren vul je het intakeformulier in. Hierin geef je aan waar je je met name op wil richten, wat je doel van deze training is. Zo kan de trainer de accenten leggen op jouw eigen, specifieke behoeften.
 

Voor wie

De training is gericht op key-users bij ROC’s, AOC’s en hogescholen. Het maakt hierbij niet uit van welke applicatie je key-user bent. Iedereen die zich herkent in deze functie is ook welkom. Vanwege de aard van de training zal het aantal deelnemers per sessie minimaal 3 en maximaal 8 personen zijn.
 

Duur, locatie en datum

Duur: 1 dag
Locatie: Amersfoort
Data: in overleg
 

Kosten

€ 675,- (excl. btw) per persoon.
Kosten worden achteraf per factuur in rekening gebracht.
 

Meer informatie

Heb je belangstelling voor deze training, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via trainingen@educate2work.nl of bel naar 033-4566191.
 

Inclusief

  • Trainingsmateriaal
  • Lunch

 

Inschrijven

Stuur een e-mail ter attentie van Marit Lehman.