Dit doen wij

Binnen onderwijsinstellingen zijn processen vaak behoorlijk ingewikkeld. Te ingewikkeld, als je het ons vraagt. En daarom zijn wij er om samen met jou en je collega’s helderheid te scheppen. Met een frisse blik van buitenaf en praktische oplossingen werken we samen naar een organisatie die soepel draait.

Met alle neuzen dezelfde kant op, zodat jullie niet verzanden in eindeloze procedures zonder resultaat.

Educate2work

Door onze krachten te bundelen, halen we het beste naar boven in jou en je collega’s. Verwacht niet dat we met een toverformule komen, jullie gaan zelf aan de slag. Wij brengen jullie, als team of vanuit verschillende afdelingen, in beweging en zorgen zo samen voor servicegericht onderwijs dat soepel georganiseerd is.

  • Leven lang leren

    Je stopt nooit met leren. Wij stimuleren dit en zorgen dat je team flexibel en adaptief blijft in het veranderende onderwijslandschap.

  • Studentsucces

    We creëren een situatie waarin de student onbekommerd onderwijs volgt en focust op de eigen ontwikkeling.

  • Doelgericht digitaliseren

    Digitalisering op zich is geen doel. Het échte doel bij digitalisering is dat het onderdeel uitmaakt van de totaaloplossing: het werk makkelijker maken.

Een greep uit onze
werkzaamheden

Wat we concreet voor je doen, hangt af van je wensen en doelstellingen. We leveren maatwerk en zetten daarvoor verschillende diensten in, bijvoorbeeld:

Tijd voor beweging in de organisatie

Merk je dat er binnen de organisatie te weinig draagvlak of mankracht is om processen aan te pakken? Dat zorgt voor frustratie en jullie blijven doen wat je doet, terwijl je wéét dat het beter kan. Je rolt van project naar project, zonder echte verbetering. Wij staan met ons team voor je organisatie klaar om nu écht in beweging te komen.

Wij geloven in verbinding. Daarom staan workshops en live sessies centraal. Met elkaar in gesprek gaan, ontdekken waar de knelpunten en vooral de kansen liggen en vanuit daar samen bouwen aan een manier van werken die werkt.

Klantcases

Stap voor stap aan de slag

Kleine veranderingen kunnen grootse effecten hebben. Daarom komen we niet in één keer met een waslijst aan stappen en ideeën, maar gaan we eerst met elkaar in gesprek. Zo wordt duidelijk wat er nodig is binnen jullie organisatie. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

Vervolgens gaan we samen aan het werk. We bundelen onze krachten om de doelen te behalen. Door onze ruime ervaring in het onderwijs zien we welke kwaliteiten er in huis zijn en zetten die slim in, zodat je optimaal resultaat behaalt. Samen zorgen we voor betere kwaliteit van de dienstverlening binnen jouw onderwijsinstelling.

Zij gingen je voor

Klaar voor de volgende stap? Laten we praten!

Ben je klaar voor de volgende stap: een soepel draaiende organisatie met blije docenten, medewerkers en studenten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.